Mimar Sinan Anadolu Lisesi

WEB https://mimarsinanlisesi.meb.k12.tr
Adres : 25 ARALIK MAH. 33043 NOLU CAD. İBRAHİM KONUKOĞLU ORTA OKULU BLOK NO 22/1 İÇ KAPI NO 1 ŞAHİNBEY / GAZİANTEP
VİZYON : Gücünü tarihinden alan, toplumuna yabancılaşmamış, başarılı ve mutlu bireyler yetiştirmek.
MİSYON : Tüm etkinlikler ve sosyal faaliyetlerle öğrencilerin insani yönlerini açığa çıkarmak ve geliştirmek, arkadaşları ve öğretmenleriyle kendile-rini bir aile ortamında hissetmelerini sağlayarak geleceğe başarılı ve donanımlı, mutlu insanlar olarak hazırlanmalarına yardımcı olmak. Ortak akıl, dayanışma ve işbirliğiyle tüm çalışanlarının ve paydaşları-nın eğitim ve öğretimin daha kaliteli yapılabilmesini sağlamak. İnsana değer veren ve verdiğini hissettiren bir kurum olmak.
BAŞARILAR : başarılarımız

Saatler : 08.30-15.30
Yabancı Dil : İNGİLİZCE - ALMANCA
Isınma : doğalgaz